prev
next

Nieuwe Acoustomizer SL studio pakketten

20-01-2017
news

KB|MF is al vele jaren dé marktleider in Nederland als het gaat om studio akoestiek. Speciaal voor jouw (home) studio bieden we onze AcoustoMizer SL Studio pakketten aan. Deze bestaan uit extreem efficiënte akoestische elementen, geschikt voor grote en kleine ruimten. De AcoustoMizers zijn opgebouwd uit zeer hoge kwaliteit stijf MDF met een speciaal meerlaags binnenwerk en afgewerkt met akoestische bekleding voor een strakke look.

De AcoustoMizer is zowel een absorber als diffuser. Daarin is de Acoustomizer uniek. De speciale conische doorvoeren, die frequentie getuned zijn, maken de AcoustoMizers enorm effectief en zorgen dat jouw sound optimaal klinkt en je meer controle krijgt over je geluid. Deze speciale features zijn het rechtstreekse gevolg van de vele studio ontwerpen die we de afgelopen 50 jaar hebben gerealiseerd.

Op dit moment is de AcoustoMizer het meest efficiënte en effectieve akoestische element op de markt. In meer dan 110 studio’s binnen Nederland is deze techniek toegepast, van groot tot klein, zowel qua budget als vierkante meters.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

KB|MF design | acoustics | furniture